top of page
About Us
Om os

Med over 25 års erfaring med at tage imod og betjene gæster kan vi hjælpe klubber, skoler, organisationer og virksomheder med at arrangere det perfekte sports- eller studieophold på Costa Blanca.

 

Vores gruppevenlige hoteller og fremragende faciliteter ligger i et af de smukkeste områder ved Middelhavet, hvor I kan nyde de mange fordele ved det spanske klima.

 

Vi samarbejder med de bedste partnere indenfor transport og andre tjenester.

 

Vore gæsters sikkerhed, velfærd og tilfredshed har naturligvis vores højeste prioritet. Vores stab er derfor nøje udvalgt i forhold til deres opgaver og ansvarsområder. Vores team vil stå til jeres rådighed hele døgnet fra det øjeblik, I ankommer, til I rejser igen.

I samråd med jer kan vi lave et fuldstændigt program for jeres besøg. Udover det primære formål med besøget kan vi indkludere  andre sociale eller sportslige aktiviteter med det formål at give jer en uforglemmelig oplevelse.

Sólorka-gruppen og dets datterselskab Premier Sports Holidays er baseret i Spanien, Storbrittanien, Skandinavien og på Færøerne. Gruppen bygger på Sólorka’s kerneværdier, som er

  • Tillid

  • Tilstedeværelse

  • Gæstfrihed 

I kan møde vores direktion og ledende team HER
 

solorka-logo.png
bottom of page